Η αλλαγή που επιθυμούμε δεν είναι θέμα κάποιων άλλων, ούτε προϋποθέτει απαραιτήτως κάτι μεγάλο και κοπιαστικό. Βρίσκεται και στα δικά μας χέρια, και ξεκινά από τα απλά. Το SeaChange Greek Islands έχει ως αφετηρία τις απλές αλλαγές που μπορεί να κάνει καθένας για να είναι μέρος της λύσης: να ξαναχρησιμοποιεί αντί να πετάει, να μαζεύει και το πιο μικρό σκουπίδι, να λέει όχι στα πλαστικά μιας χρήσης, να χρησιμοποιεί πάνινη τσάντα.

Οι καθαρές ακτές και η προστασία της θάλασσας χρειάζονται τη συμβολή όλων μας. Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε με βάση τον διαθέσιμο χρόνο, τις δεξιότητες και τις επιθυμίες μας. Αν θέλεις να συμβάλλεις στην προσπάθεια για καθαρές θάλασσες χωρίς πλαστικά, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα που ακολουθεί. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να σε ενημερώσουμε και να σε εντάξουμε στα δράσεις μας ως πρεσβευτή ή εθελοντή.

Πρεσβευτής

Εθελοντής

Δίνουμε μεγάλη σημασία στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς επεξεργαζόμαστε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, καθώς και για τα δικαιώματά σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.